Yhdistetylle pikkujoulu- ja synttäriaterialle toivottiin pihvejä. Pihvien ympärille rakentui nopea ja yksinkertainen menu jossa arvoa annettiin myös oluille. Kattaus koostui kynttilöistä ja lukuisista juomalaseista, eikä pöydästä poistuttu ennen aamuyön pikkutunteja.. Herkullisen ruoan, hauskojen oluiden ja parhaan mahdollisen seuran yhdistelmä toimii aina täydellisesti!
Pikkujoulumenu
Tervetuliaismalja: Sinebrychoffin Portteri kuohuviinillä
Hedelmäinen salaatti parmesan-juustolla
Olut: Krombacher Pils
Pihvit naudan sisäpaistista
Valkosipulivoi
Uunitomaatit
Olut: Van Honsebrouck Kasteel Bruin
Olut: Liefmans Cuvee-Brut
Postaan blogiin em. reseptejä tässä lähiaikoina. Summa summarum: juokaa hyvät ihmiset vaihteeksi oluita ruoan kanssa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ihastuttiko? Vihastuttiko? Jätäthän jäljen käynnistäsi!