28.11.2010

Pikkujoulumenu

Yhdistetylle pikkujoulu- ja synttäriaterialle toivottiin pihvejä. Pihvien ympärille rakentui nopea ja yksinkertainen menu jossa arvoa annettiin myös oluille. Kattaus koostui kynttilöistä ja lukuisista juomalaseista, eikä pöydästä poistuttu ennen aamuyön pikkutunteja..  Herkullisen ruoan, hauskojen oluiden ja parhaan mahdollisen seuran yhdistelmä toimii aina täydellisesti!

tyyntä erittäin viihdyttävän "myrskyn" edellä

Pikkujoulumenu

Tervetuliaismalja: Sinebrychoffin Portteri kuohuviinillä
Hedelmäinen salaatti parmesan-juustolla
Olut: Krombacher Pils

Pihvit naudan sisäpaistista
Valkosipulivoi
Uunitomaatit
Olut: Van Honsebrouck Kasteel Bruin

Olut: Liefmans Cuvee-Brut

Postaan blogiin em. reseptejä tässä lähiaikoina. Summa summarum: juokaa hyvät ihmiset vaihteeksi oluita ruoan kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuttiko? Vihastuttiko? Jätäthän jäljen käynnistäsi!