No niin. Kuten piiitkästä ja piinaavasta hiljaiselosta on
varmasti voinut tulkita, Ahmija sulkee nyt keittiönsä.
Alun perin opintovapaalle
jäämisen aiheuttamaa ylimääräistä vapaa-aikaa täyttämään ja kokkiopintoja
tukemaan perustettu blogi on siis tullut viimeiseen käyttöpäiväänsä. Lyhyestä resepti kaunis: blogin
kautta maailmalle jaettu parivuotinen keittiössä oli kertakaikkisen
hykerryttävän herkullista ja unohtumattoman antoisaa, mutta nyt on tullut sopiva aika
hypätä uusiin vuoristoratoihin ja muiden kieputtimien pyöritettäväksi.
villivaaraimia, oman ryytimaan minttua, suklaafondantia ja vaniljajäätelöä. elämä on pala kakkua! |
Suurkiitos siis kaikille* teille hurmaaville lukijoille,
kommentoijille, kannustajille ja vertaistukijoille! Toivon valtavasti upeita elämyksiä itse kunkin
keittiöelämään, toivottavasti vielä joskus tapaamme!
*Kuriositeettina itsellenikin dokumentoitakoon siis, että Ahmija ehti
tavoittaa kuukausittain n. 5000 yksilöityä kävijää (ja tuplasti-triplasti sivun
katseluita) niin karppaajien, ekohippien, olutharrastajien,
sisäelinkokkailijoiden, muiden upeiden ruokabloggaajien, sukulaisten &
ystävien ja ties kenenkä joukoista. Olen valtavan onnellinen saatuani sivistää
myös hauskan joukon satunnaisia googlettajia, jotka päätyivät ahmimaan blogin
antimia mm. seuraavista tärkeistä ruoka-aiheista: ”siikakondomi”, ”aikuisten
joulukalenteri”, ”kivesten nielaisu”, ”olut silmäpussit”, ”orgasmi lautasella”!
(Ihan vaan vinkiksi muille bloggaajille: ahmijan tapaan nimetyillä resepteillä
ei tod. kalastella lisää kävijävirtaa!)