Ravintolapäivään* 19.5.12 ruokaelämyksiä oluesta!
Maltaiden maanläheistä makeutta ja humalakäpyjen aromaattista katkeruutta nyt siis myös lautasella:
Ravintola Humaloitu Hanhi tarjoilee yllättäviä makuelämyksiä käyttämällä jokaisen tarjolla olevan annoksen valmistukseen kotimaisia käsityöoluita. Jyväskylän Lutakon idyllisen vanhan tehtaan piipun juurelle avautuvasta pihakeittiöstä nostellaan maisteltavaksi pieniä ruoka-annoksia suolaisesta makeaan.
Maltaisina makuina (muutokset mahdollisia):
vehnäolut-mozzarellaa hedelmäisellä salaattipedillä
vegaanisena vaihtoehtona vehnäolut-tofua
kermaista valkosipulikeittoa ja saaristolaisleipää
schwarz-paahtopaistia, marinoitua paahdettua punajuurta ja suppilovahverohilloketta
vegaanisena vaihtoehtona schwarz-seitania
porter-suklaakakkua
vegaanisena vaihtoehtona porter-suklaavanukasta
juomana kotipanimomestareiden kotikaljaa
Annosten hinta 3-6eur kpl.
Piippukatu 3, Jyväskylä (piha), lauantai 19.5.12 klo 14-17
TERVETULOA!
(PS. Oluista kiinnostuneille janoisille ruokailijoille tiedoksi: aivan ravintolamme välittömässä läheisyydessä satutaan viettämään samaan aikaan myös pienpanimofestareita! Paikalla näytetään myös Suomen peliä, eli lätkän seuraajatkin voivat lähteä kotisohvalta liikenteeseen!)
Menestystä tapahtumalle :)
VastaaPoistaTulen katsomaan, mikäli täältä Vaasasta kotiudun ihmisten aikaan, eli iltapäivällä:)
VastaaPoistaKiitos ja kumarrus, upean menuun olit loihtinut!
VastaaPoistaToivottavasti kohta päästään jo lukemaan tunnelmista Humaloidussa Hanhessa!
VastaaPoista