Ravintolapäivään* 19.5.12 ruokaelämyksiä oluesta!
Maltaiden maanläheistä makeutta ja humalakäpyjen aromaattista katkeruutta nyt siis myös lautasella:
Ravintola Humaloitu Hanhi tarjoilee yllättäviä makuelämyksiä käyttämällä jokaisen tarjolla olevan annoksen valmistukseen kotimaisia käsityöoluita. Jyväskylän Lutakon idyllisen vanhan tehtaan piipun juurelle avautuvasta pihakeittiöstä nostellaan maisteltavaksi pieniä ruoka-annoksia suolaisesta makeaan.
Maltaisina makuina (muutokset mahdollisia):
vehnäolut-mozzarellaa hedelmäisellä salaattipedillä
vegaanisena vaihtoehtona vehnäolut-tofua
kermaista valkosipulikeittoa ja saaristolaisleipää
schwarz-paahtopaistia, marinoitua paahdettua punajuurta ja suppilovahverohilloketta
vegaanisena vaihtoehtona schwarz-seitania
porter-suklaakakkua
vegaanisena vaihtoehtona porter-suklaavanukasta
juomana kotipanimomestareiden kotikaljaa
Annosten hinta 3-6eur kpl.
Piippukatu 3, Jyväskylä (piha), lauantai 19.5.12 klo 14-17
TERVETULOA!
(PS. Oluista kiinnostuneille janoisille ruokailijoille tiedoksi: aivan ravintolamme välittömässä läheisyydessä satutaan viettämään samaan aikaan myös pienpanimofestareita!)
Oi, mahtava meininki! Ja hyvä sijainti ravintolalla:)
VastaaPoistaToivottavasti ilma suosii. Kuullostaa hyvältä :)
VastaaPoistaOnnea 150k, ylityksen johdosta
VastaaPoistaJeejee, hyvää settiä!
VastaaPoistaKuullostaa herkulliselta! Toivotaan aurinkoista ja lämmintä ilmaa.
VastaaPoistaHienoa, toivottavasti teille tulee mahtava päivä. Ihania olette te kaikki aktiiviset ihmiset, joiden ansiosta nämä päivät onnistuvat.
VastaaPoistaKiitos ja kummarrus kannustuksesta! Nyt enää tarvitaan aktiivisia asiakkaita- alkakaahan te ulkopaikkakuntalaisetkin suunnitella reissua Jyväskylään;)
VastaaPoista