luvattoman herkullista pikaruokaa |
Kun jääkaapista löytyy itse keitettyä paholaisen hilloa, ruoka valmistuu suunnilleen varttitunnissa. Ja on oikeasti aivan järkyttävän hyvää – yllätin itse asiassa avokkeen nuolemasta paistinpannua ”jälkiruoaksi”..
Paholaismainen vuohenjuustopasta
(kahdelle)
1 iso sipuli
1 rkl rypsiöljyä (tai aurinkokuivattujen tomaattien säilöntäöljyä)
2 valkosipulinkynttä
¾ dl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioina)
2 reilua ruokalusikallista pinjansiemeniä
1 ½ - 2 dl paholaisen hilloa
100 g vuohen tuorejuustoa (esim. President)
mustapippuria
(suolaa ei tarvita, juusto ja paholaisenhillo antavat makua tarpeeksi!)
parmesan- juustoa
(täysjyvä-)spagettia tai tagliatellea
rucolaa
parempia valintoja pastahyllyltä |
Hienonna sipuli ja ruskista se rypsiöljyssä. Lisää kaikki loput ainekset ja pyörittele pannulla kunnes juusto on sulanut. Mausta kevyesti mustapippurilla. Sekoita keitetty pasta kastikkeeseen, kumoa valmis herkku rucolapedille ja höylää päälle runsaasti parmesan- juustoa. Vielä ripsaus mustapippuria myllystä koko komeuden päälle ja tsadaa! Kieltä viedään!
Piti ihan tätä varten keittää itse paholaisen hilloa (kiitos hyvästä ohjeesta!) mutta kyllä kannatti! Ihan sairrraaan herkullista!
VastaaPoistaAuuh ja meidän paholaishillovarannot ovat pahasti päässeet ehtymään- pitänee ihan kohta ruveta keittelyhommiin täälläkin! :)
VastaaPoista