24.5.2011

Oluella. Palaan pian.

Mikäli tuhkapilvet suovat, lennähdämme seuraavaksi viikoksi Havannan auringon* keskeltä Kööpenhaminan tihkusateeseen. Mitään suurempia matkasuunnitelmia ei ole tehty, ainoana tavoitteena on kiepsahtaa Tivoliin ja nautiskella siinä sivussa jokunen olut - luvassa kun on Copenhagen Beer Festival 2011.

tanskalaisen Hornbeer- panimon tuote ennakkomaistelussa

Loma osuu varsin sopivaan saumaan sikäli, että heti reissun jälkeen alkaa armoton hääräily keittiörempan merkeissä. Silloin saapuvat uudet kalusteet ja vanhat saadaan vihdoin purettua. Ahmija siis hiljenee hetkeksi, palatessa on luvassa raporttia Köpiksen herkuista (tai pahimmassa tapauksessa ainoastaan tuhkapilvestä Helsinki-Vantaalla).

vaniljakastikemaisen herkullista lämpöä ja valoa keittiöön

*(Uusien keittiöhärveleiden saapumista odotellessa pohjoisen puoleinen hämärä ja kylmä keittiökerros on saanut lämpöä ja valoa purkista. ”Havannan vaalea” maali tuo Havanan auringon lisäksi mieleen aidon vaniljakastikkeen eikä mielikuva varsinaisesti helpota kaipuuta toimivaan keittiöön. Hieman kärsivällisyyttä koettelevat myös pakkauksissaan odottelevat, jo ennen kalusteita saapuneet uuni, yleiskone, liesi, liesikupu ja astianpesukone. Kohta. Ihan kohta.)

2 kommenttia:

  1. Hyvää olutfestaria! Kerro jos sieltä jotain erityisiä herkkuja löytyi.

    Jos haluaa kotiin tuoda tuliaisia niin Köpiksessä on myös ølbutiken niminen olutkauppa, jonka valikoima on huikea. Se on kyllä vähän kalliimman puoleinen myös.

    VastaaPoista
  2. Heh, Ölbutiken oli luonnollisesti ainoa niistä neljästä löydetystä olutkaupasta jossa en käynyt- kaikenlisäksi se oli vielä sopivasti muuttanut uuteen paikkaan joka oli melkein meidän majoituksen vierellä.. Matkaseura onneksi ehti käydä siellä tekemässä ostoksia munkin puolesta- menomatkalla oli yksi tyhjä matkalaukku joka mystisesti paluumatkalla oli ääriään myöten täynnä!

    VastaaPoista

Ihastuttiko? Vihastuttiko? Jätäthän jäljen käynnistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...