8.5.2011

Arvonnan tulokset

Kiitokset kaikille erinomaisista vinkeistä aiheesta miten selvitä ilman keittiötä! Hyvänä vinkkinä mainittakoon myös erään ystävän ohje: sen kun vain kutsut kaverit kylään nyyttäriperiaatteella! Keittiöön on nyt saatu raivattua ihan hyvä ruoanlaittotila ja käytetyimmät ruoanvalmistusvimpaimet on kaiveltu laatikoista esille. Jos johonkin on ollut kiinnitettävä huomiota, niin maustamiseen: sen sijaan että voisin maustaa ruoat fiilispohjalta, sopivat mausteet pitäisi kaivella pahvilaatikoista jo hyvissä ajoin ennen ruoan valmistuksen aloittamista. (Tästä syystä kaikki ruoat on maustettu lähinnä mustapippurilla ja timjamilla..) Eniten on tullut syötyä salaatteja hyvällä oliiviöljyllä ja erilaisilla pähkinöillä ja siemenillä terästettynä. 

näillä mennään ainakin kuukausi vielä

Syötin kaikkien keittiövinkkejä antaneiden kommentoijien nimet http://www.random.org/lists/ - tulosautomaattiin, joka järjesti viideksi lahjakorttien voittajiksi seuraavat kommentoijat: Amelia, Annika Räisänen, Timon, Kafi ja Tuuli. Onnea! (Toimittakaahan minulle osoitteita jonne voin lahjakortit postittaa!)

1 kommentti:

  1. Ooh, score! :> Enpä ole ikinä ennen voittanut arvonnassa mitään. *punastus* Kaivoin tuolta sun minä-sivulta yhteystietosi ja pistin emailia tulemaan!

    Kiitos vielä ja ihanaa kevättä, toivottavasti tulet vielä toimeen muuttokeittiössäsi.

    VastaaPoista

Ihastuttiko? Vihastuttiko? Jätäthän jäljen käynnistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...