9.12.2010

Aikuisten joulukalenteri

Huolimatta siitä kenen kanssa olen milloinkin asunut, taloudessa on aina ollut joulukalenteri. Yleensä kalenteri on toiminut siten, että jokainen vuorollaan huolehtii päivän "luukusta". Viime vuonna luukut oli valmiiksi paketoitu, aiemmin luukun virkaa on toimittanut kori tai tarjotin johon päivän yllätys on ilmestynyt. Kalenterista on löytynyt mm. simpukankuoria ja merenrannalta tuoksuvia saippuoita, keittiön pikkuvälineistöä, elokuvia, hierontaöljyä, herkkuja, joulutstringejä, itse kirjoitettuja tarinoita, pelikortteja, torkkupeitto, viinipulloja jne jne. Tälle vuodelle muodostui klassinen aikuisen 24-luukkua (=kaljakori).

vahvimmat "luukut" kannattaa sijoittaa viikonlopulle..

Jos edellisestä ei jo selvinnyt, olen todellakin jouluihmisiä! En ymmärrä sitä "jouluhössötyksen" paheksuntaa - hössöttäminenhän on aivan parhautta! Minulle ei tuota lainkaan stressiä viritellä joulua, päin vastoin! Onko rentouttavampaa kuin askarrella joulukortteja tai kehitellä jouluisia ruokia? Ja voi kuinka kauniilta koti näyttää kynttilänvalossa! Ja niiden joulukukkien tuoksu! Oi! Mainittakoon myös, että meillä jouluvalot syttyvät ikkunoihin heti syyskuun pimeneviin iltoihin ja ne sammuvat vasta loppukeväästä kun ikkunat on pakko pestä..

talvella verhoina toimivat ikkunan ulkopuolelle ripustetut männynoksat

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka kaunis tuo männyn oksa! Varastan kyllä heti idean sekä joulukalenteriin, että jouluvaloihin:) Kiitokset!

    VastaaPoista
  2. Olkaatten hyvät! Itsekin ihastuin noihin männynoksiin niin paljon, että raahasin ne muutossa uudenkin kodin ikkunoihin- muuttoväen oli tosin hankala ymmärtää miksi metsän reunalla olevaan kotiin pitää raahata jotain puunoksia kaupungin toiselta puolen..

    VastaaPoista

Ihastuttiko? Vihastuttiko? Jätäthän jäljen käynnistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...