5.10.2012

Terve, ja kiitos kaloista.

No niin. Kuten piiitkästä ja piinaavasta hiljaiselosta on varmasti voinut tulkita, Ahmija sulkee nyt keittiönsä.

Alun perin opintovapaalle jäämisen aiheuttamaa ylimääräistä vapaa-aikaa täyttämään ja kokkiopintoja tukemaan perustettu blogi on siis tullut viimeiseen käyttöpäiväänsä. Lyhyestä resepti kaunis: blogin kautta maailmalle jaettu parivuotinen keittiössä oli kertakaikkisen hykerryttävän herkullista ja unohtumattoman antoisaa, mutta nyt on tullut sopiva aika hypätä uusiin vuoristoratoihin ja muiden kieputtimien pyöritettäväksi.

villivaaraimia, oman ryytimaan minttua, suklaafondantia ja vaniljajäätelöä. elämä on pala kakkua!

Suurkiitos siis kaikille* teille hurmaaville lukijoille, kommentoijille, kannustajille ja vertaistukijoille! Toivon valtavasti upeita elämyksiä itse kunkin keittiöelämään, toivottavasti vielä joskus tapaamme!




*Kuriositeettina itsellenikin dokumentoitakoon siis, että Ahmija ehti tavoittaa kuukausittain n. 5000 yksilöityä kävijää (ja tuplasti-triplasti sivun katseluita) niin karppaajien, ekohippien, olutharrastajien, sisäelinkokkailijoiden, muiden upeiden ruokabloggaajien, sukulaisten & ystävien ja ties kenenkä joukoista. Olen valtavan onnellinen saatuani sivistää myös hauskan joukon satunnaisia googlettajia, jotka päätyivät ahmimaan blogin antimia mm. seuraavista tärkeistä ruoka-aiheista: ”siikakondomi”, ”aikuisten joulukalenteri”, ”kivesten nielaisu”, ”olut silmäpussit”, ”orgasmi lautasella”! (Ihan vaan vinkiksi muille bloggaajille: ahmijan tapaan nimetyillä resepteillä ei tod. kalastella lisää kävijävirtaa!)
 

14 kommenttia:

  1. No höh! Ois sun juttuja lukenut pitempäänkin.. Hyvää jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos lukuelämyksistä ja hyvää jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Voi surku :( Kiitos kuitenkin kaikista ihastuttavista postauksista ja hyvää jatkoa!

    Aino

    VastaaPoista
  4. Ahmijaa tulee ikävä, blogillasi oli hyvä ote. Hyviä Jyväskylän blogeja on nyt yksi vähemmän.

    VastaaPoista
  5. Ikävä tulee minullakin, oli ilo seurata blogiasi! Hyvää jatkoa tulevaisuuden kokkailuihin. :)

    VastaaPoista
  6. Harmi juttu meidäm muiden puolesta, mutta kaikkea hyvää sinulle uusiin kiemuroihin!

    VastaaPoista
  7. Kiitos ihanasta blogista - kurjaa, kun se on tiensä päässä. Blogisi on ollut huikeaa luettavaa ja aina on tullut hyvä mieli.

    Kiitos vielä kerran ja kaikkea ihanaa sinulle elämässä!

    VastaaPoista
  8. No hitsiläinen. On ollut ilo seurata seikkailujasi ruuan ja oluiden parissa, mutta ymmärretään: aika aikaansa kutakin. Kaikkea parasta jatkoon, pakkohan sitä on ihmisen kuitenkin syödä, vaikkei bloggaisikaan. Ja nauttia olutta! :)

    VastaaPoista
  9. No jopas nyt! Tervemenoa ja tervetuloa takaisinkin. :)

    VastaaPoista
  10. No voi, poikkesin täällä usein, varsinkin olutreseptejä jos tarvitsin :). Toivottavasti kokkiopinnoista on tulevaisuudessa hyötyä muutenkin kuin kotikeittiössä. Hyvää jatkoa!

    VastaaPoista
  11. Kiitosta täältäkin päin upeasta blogista! Ja hyvää jatkoa!

    VastaaPoista
  12. Kiitos. Tää blogi oli yksi parhaista!

    VastaaPoista
  13. blogin fani27.12.2012 13.17

    ihanan jouluisa postaus! hyvää vuodenvaihdetta!

    VastaaPoista

Ihastuttiko? Vihastuttiko? Jätäthän jäljen käynnistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...