Mitä? Kuka?

Ruokablogi. Jyväskylä.
Kaikkea muuta voi vastustaa paitsi kiusauksia.. Elämän tarkoitus on nauttia!


Ahmija seuraa aktiivisesti ravitsemukseen liittyvää keskustelua ja arvostaa kasvispainotteista ruokavaliota. Blogin resepteissä pyritään suosimaan kausituotteita ja kokeilemaan rohkeasti hullujakin ideoita epäonnistumisen uhallakin. Ahmija on täysin kaikkiruokainen, mutta esim. hiilihydraattitietoinen/vähähiilihydraattinen ruokavalio, laktoosin karttaminen, erilaiset kasvisruokavaliot, gluteeniton ruokavalio jne ovat tuttuja. Inspiraatiota ahmitaan muista ruokaan ja ravitsemukseen liittyvistä blogeista, alan kirjallisuudesta ja lehdistä- juomapuolta unohtamatta! Ahmija on erityisen hurahtanut oluisiin.

Ahmija poimii parhaat palat erilaisista erityisruokavalioista, näkökulminaan mm. kotimaisuus, ekologisuus, terveellisyys ja elämyksellisyys. Ahmija on kolmekymppinen jyväskyläläinen herkkusuu, joka toteutti suunniteltua aikaisemmin eläkehaaveensa jäämällä syksyllä 2010 toimistotöistä opintovapaalle kokkikouluun..

(Ja blogin nimeen liittyvästä vääränlaisesta ahmimisesta juttua täällä.)

Blogin reseptit kuvineen ovat itse kehiteltyjä/ jatkojalostettuja ellei toisin mainita.
Ota yhteyttä! ahmija (at) gmail.com


(yllä dokumentoitu ensikosketus ostereihin Kroatian ja Montenegron reissulla 2009)