lusikalla saa kauniin koristellisen pinnan (=pasha ei irronnut muotistaan ihan strömsölaisittain) |
Pasha
(resepti suoraan Kotiliedestä)
(ja itsehän tein suoraan tupla-annoksen ihan vain kahdelle hengelle)
(ja itsehän tein suoraan tupla-annoksen ihan vain kahdelle hengelle)
250 g maitorahkaa
100 g pehmeää voita
1 kananmunan keltuainen
1 dl sokeria
2 dl kermaa vaahdotettuna
3 tl vaniljasokeria
1 rkl sitruunamehua
2 rkl rouhittua mantelia
2 rkl korintteja
Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi, lisää sekaan myös muut ainekset. Lusikoi massa joko sideharsolla vuorattuun pashamuottiin, tai oikein tiheään siivilään. Anna valua seuraavaan päivään. Kumoa valunut pasha vadille ja nauti se pääsiäiskynttilöiden valaisemien pääsiäiskukkasten huumaavan keväisen tuoksun ympäröimänä.
kaupunkilaisen pääsiäisvalkean virkaa toimittavat tuikut |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ihastuttiko? Vihastuttiko? Jätäthän jäljen käynnistäsi!