19.3.2012

Ruoka ja olut liittoutuvat Jyväskylässä

Hyvien asioiden puolesta on liputettava. Kuten hyvän ruoan ja hyvän oluen! Seuraakin siis pieni (maksamaton) mainoskatko:


Tämän viikon torstaina 22.3. jyväskyläläisessä ravintola Old Brick's Innissä vietetään Belgialaisia Pirskeitä, joita kenenkään ruoasta ja oluesta kiinnostuneen ei kannata jättää väliin! Belgeviikkojen kiinnostavan olutvalikoiman rinnalle katetaan nimittäin myös herkullista ruokaa, jonka lisäksi luvassa on "erikoisia ja huvittavia tarinoita munkeista ja luostareista, belgialaisista perunoista ja Belgian kuninkaista."

Illallisia isännöi jo aiemmin hehkuttamani Oluton, joten luvassa on ihanan rento tilaisuus, joka tarjoaa taatusti herkkuja sekä oluiden ihmeellisen maailmaan vasta astuville, että pidempään oluita harrastaneillekin herkkusuille. Illan houkuttelevan ruoka- ja juomaseikkailun lisäksi tarjolla on myös mainiota seuraa: makuasioista pääsee siis halutessaan haastelemaan sekä asiantuntevan isännän, että muiden vieraiden kanssa. Pirskeiden parasta antia on ainakin itselleni ollut kiinnostavien makujen ja tarinoiden lisäksi päästä jakamaan ajatuksia aiheista muiden oluista (ja ruoasta!) kiinnostuneiden yksilöiden kanssa, ilman turhaa pönöttämistä tai snobbailua. Ja vaikka olisinkin saattanut aiemmin jo maistella tarjolla olevia oluita (ja tässä tapauksessa myös ruokaa), herkkujen takana olevat tarinat ja "makuasioista kiistely" avaavat mielenkiintoisia ja uusia näkökulmia tuttuihinkin juttuihin.


Joten pidemmittä puheitta: suuntaapa kulkusi Pirskeiden ilmoittautumislomakkeen kautta Jyväskylään ja vanhaan tiilitaloon!  Pirskeissä tavataan!

3 kommenttia:

 1. miten ilta meni, tuleeko siitä blogaus :)

  VastaaPoista
 2. Ilta oli varsin herkullinen ja opettavainen! En ole osannut raahata kameraa tämäntyyppisiin tilaisuuksiin, joten tästä ei blogausta ole ikävä kkyllä tuloillaan. Mutta katsotaan josko seuraaviin Pirskeisiin älyäisin ottaa kamerankin mukaan!:)

  VastaaPoista
 3. Kamerakännykkä on kohtuullinen mutta ne kuvan rajaukset :)
  Pidän paljon tuonkaltaisista kuvallisista raporteista.

  VastaaPoista

Ihastuttiko? Vihastuttiko? Jätäthän jäljen käynnistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...