tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post6070246762498784372..comments2023-09-25T11:42:40.227+03:00Comments on Ahmija: Päärynäistä naudanlihaa – PulgogiUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-46861106387808464352011-01-11T15:36:50.152+02:002011-01-11T15:36:50.152+02:00Nyt vähän pidemmällä kirjaa selailtuani voisin san...Nyt vähän pidemmällä kirjaa selailtuani voisin sanoa että varsin hyvä perusteos on kyseessä! Suuria ahaa-elämyksiä ei ehkä kuitenkaan löydy ihan jokaiselta sivulta, mutta sisällysluetteloa vilkaisemalla voi arkenakin nopeasti muistuttaa mieleen ruoka-aineita joita tulee harvemmin käytettyä. <br /><br />Tykkään myös kirjailijan tyylistä: jos mielipiteet ovat omia, se on ihan reilusti myönnetty. Itseäni ärsyttää monesti keitto- ym. kirjoissa yleistäminen: jos kaviaari on jollekin suuri herkku, ei se välttämättä toisen suuhun maistu kovin kummoisele..Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-16803719694993456542011-01-10T19:14:18.439+02:002011-01-10T19:14:18.439+02:00Just saman kirjan hain postista perjantaina... :) ...Just saman kirjan hain postista perjantaina... :) Tosin kansi on eri näköinen, vissiin tekevät jenkkimarkkinoille eri kannella. <br /><br />En ole vielä kauheasti ehtinyt perehtyä, mutta vaikuttaa kovasti kiintoisalta!Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.com