tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post4502844050603361474..comments2023-09-25T11:42:40.227+03:00Comments on Ahmija: Rakkaus on hyvää ruokaa (ja vähän olutta. Jyväskylässäkin.)Unknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-42966997686896845742011-03-08T20:30:53.189+02:002011-03-08T20:30:53.189+02:00Onnea, onnea, onnea!Onnea, onnea, onnea!Hannelehttps://www.blogger.com/profile/10893841204826575483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-52911510146967576012011-03-08T20:27:01.822+02:002011-03-08T20:27:01.822+02:00Pöllöwaarin sommelier Ulla Häkkinen on pitänyt pal...Pöllöwaarin sommelier Ulla Häkkinen on pitänyt palstaa Viini-lehdessäkin, joten sikäli ravintolan viinituntemus on todella kohdillaan...<br /><br />t. jyväskyläläinen (joka opiskelijana tosin vaan haavailee niistä Pöllöwaarin menuista, oli kiva kuulla arviota) :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-64858272666069716102011-03-08T18:28:41.349+02:002011-03-08T18:28:41.349+02:00Kiitokset onnitteluista! Suunnittelimme ottavamme ...Kiitokset onnitteluista! Suunnittelimme ottavamme ihan vallan hääpäiväperinteeksi jonkun Pöllöwaarin valmiin menukokonaisuuden nauttimisen, sen verran mainio setti tarjolle tuotiin! (Ja kun oma viinituntemus on oikeasti suht. hataralla pohjalla, on ihanaa kun Pöllöwaarissa voi heittäytyä luottavaisin mielin jonkun oikeasti asiansa osaavan viinivalintojen "armoille".)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-4758819141428909372011-03-07T22:15:13.582+02:002011-03-07T22:15:13.582+02:00Vau! Onneksi olkoon!
-TaruVau! Onneksi olkoon!<br />-TaruAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-69632648182594702112011-03-07T21:33:24.785+02:002011-03-07T21:33:24.785+02:00Onnea!
Meilläkin juhlittiin viikonloppuna hääpäivä...Onnea!<br />Meilläkin juhlittiin viikonloppuna hääpäivää, peräti toista sellaista. :)<br /><br />Pöllöwaari on ihana, romanttinen tapa aloittaa yhteinen taival "virallisesti"Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-82506694789882688162011-03-07T20:16:04.745+02:002011-03-07T20:16:04.745+02:00Hih Anni, täällä totisesti juodaan suurella nautin...Hih Anni, täällä totisesti juodaan suurella nautinnolla bisseäkin, eikä pelkkää Olutta;)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-17009463704324328902011-03-07T20:06:52.870+02:002011-03-07T20:06:52.870+02:00Kasvisruokapuolella on totisesti se ikuinen ongelm...Kasvisruokapuolella on totisesti se ikuinen ongelma että proteiinipitoisuus on naurettavan pieni. Ja jos ruokavalioon eivät sovi maitotuotteet ja/tai kananmunat (puhumattakaan pastasta!), valinnanvaraa on säälittävän vähän. Itse en olekaan hetkeen kiertänyt JKL:n etnisempien raflojen a la cartea, pitäisikin jossain vaiheessa ottaa projektiksi! (varmaan ajankohtaista kun uuden kodin keittiöremontti alkaa)<br /><br />(Ja hah:) Se Suuri Herkkuateria tulee ehkä sitten kymmenentenä hääpäivänä kun juhlabudjettia on saatu kerryteltyä tarpeeksi niihin Isoihin Bileisiin..)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-81837257863220228532011-03-07T20:06:50.491+02:002011-03-07T20:06:50.491+02:00Tykkään kun tässä blogissa on mukavan innostunut s...Tykkään kun tässä blogissa on mukavan innostunut suhtautuminen bisseen (ai niin nyt kai pitäis käyttää olut-sanaa;), mutta sillä ei snobbailla liikaa. <br /><br />Ja, toki, onnea!Annihttps://www.blogger.com/profile/03659695465784761468noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-20900073299347839542011-03-07T19:02:37.283+02:002011-03-07T19:02:37.283+02:00Tjooh. Monessa paikassa saa kyllä ihan hyviä lihar...Tjooh. Monessa paikassa saa kyllä ihan hyviä liharuokia, mutta tiukasta kasvissyönnistä lipsuvana en tahdo edelleenkään syödä pihvejä (en voi sietää punaiseksi jäävää lihaa ja koska täysin kypsää pidetään kerettiläisenä, niin olen ennemmin kokonaan syömättä), niin vaihtoehdoksi lihapuolella jää turhan usein kanaa pahoilla lisukkeilla tai vaaleaan vehnähöttöön tehtyjä pitsoja ja hampurilaisia.<br /><br />Ja kasvisruokapuolella aina ja ikuisesti saattaa olla tarjolla vain salaattia tai pastaa. En halua syödä pastaa ravintolassa, kun en sitä syö kotonakaan kuin satunnaisissa pastasalaateissa. Melkein tulee nirson ruokavalion kanssa päädyttyä aina aasialaisen ruuan kimppuun...<br /><br />Mutta vielä kerran: onneaonneaonnea! :) Olette silti herkkuaterian velkaa, kun sitä on odotettu, että nimenomaan teidän häissänne saa syödä Hyvin ;)Mirkahttp://ayce.kapsi.fi/blog/Sivusto/Blogi/Blogi.htmlnoreply@blogger.com