tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post4201440612453316191..comments2023-09-25T11:42:40.227+03:00Comments on Ahmija: JuustofondueUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-36424813129289332372011-08-10T12:46:48.413+03:002011-08-10T12:46:48.413+03:00Mulla vois olla ratkaisu sun suklaafondue ongelmaa...Mulla vois olla ratkaisu sun suklaafondue ongelmaan: pikkusisko pentueineen kylään...? ;)lillasyrranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-26292913864544739382011-08-07T14:04:07.533+03:002011-08-07T14:04:07.533+03:00Tuo suklaafondue-homma on kyllä meilläkin ongelma-...Tuo suklaafondue-homma on kyllä meilläkin ongelma- vesihauteessa oleva keraaminen juustofondue-pata olisi siihen mainio, mutta puolta litraa pienempi määrä lähinnä jää vaan kiinni reunoihin. Ja pelkästään isomman määrän ajattelu alkaa jo äklöttää, huh!Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-81879805947944161162011-08-05T17:25:47.271+03:002011-08-05T17:25:47.271+03:00Fondue on kyllä ruokaa, jota syötyään ei ihan heti...Fondue on kyllä ruokaa, jota syötyään ei ihan heti ole nälkä! Meillä on Bodumin pata, joka on sellainen, jossa on Asterixista tutun taikajuomapadan näköinen ulkokattila (jota käytämme, kun teemme lihafondueta) ja lasinen sisäkattila. Jälkimmäinen toimi juuston kanssa ihan ok, mutta seuraavaksi kerraksi kyllä toivon valurautaista pataa. Suklaafondue onnistuu myös, mutta kuka hullu jaksaa syödä niin paljon, että tarvittaisiin yli puoli litraa sulaa suklaata:))Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-67179890205881177372011-08-05T13:59:25.712+03:002011-08-05T13:59:25.712+03:00Tequilaa! Oh,sepä ei olisi ihan ekana tullut miele...Tequilaa! Oh,sepä ei olisi ihan ekana tullut mieleen:) Kerrohan sit miltä viski-fondue maistuu jos päädyt sitä testaamaan!Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-26989044586857405792011-08-05T13:36:16.205+03:002011-08-05T13:36:16.205+03:00Sen kerran kun tein, taisin käyttää ihan lageria o...Sen kerran kun tein, taisin käyttää ihan lageria oluena ja tequilaa viinana. Tein vähän tex-mex henkisen ja juustona käytin mm. cheddaria.<br /><br />Viskihän vois sopia myös, mutta en oo kokeillut. Pitäis varmaan, kun alkoi tekemään mieli fondueta :)Klasuhttps://www.blogger.com/profile/11007982606943958254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-16490351565813955592011-08-05T13:06:30.203+03:002011-08-05T13:06:30.203+03:00Hyvä viinivinkki! (Myönnettäköön, että kallistun j...Hyvä viinivinkki! (Myönnettäköön, että kallistun juomassa mieluiten jonkun tumman belgi-alen puoleen kun tuo arvonta viinihyllyllä tuntuu aina niin vaikealta..)<br /><br />Olut-juusto-fondueta on toki kerran kokeiltu, hyvää oli, mutta kirschin tuoma särmä jäi puuttumaan- oisko Klasu sulla vinkkiä mitä kirsikkaviinan tilalle olut-fondueeseen ja/tai mikä olut toimii nesteenä parhaiten?Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-52105986965720193932011-08-05T12:45:31.931+03:002011-08-05T12:45:31.931+03:00Fondue on kyllä hyvää ja varsinkin hyvä seuraruoka...Fondue on kyllä hyvää ja varsinkin hyvä seuraruoka, kun voi keksiä erilaisia rangaistuksia leivän pudottamiselle.<br /><br />Fonduen ruokajuomaviiniksi ei mun mielestä kovin kevyttä valkoviiniä kannata hankkia. Kevyempi viini jää helposti voimakkaan juuston jalkoihin ja ei maistu millekkään.<br /><br />Fonduen voi muuten tehdä myös olueen ;)Klasuhttps://www.blogger.com/profile/11007982606943958254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-77532944866117251942011-08-05T11:25:53.563+03:002011-08-05T11:25:53.563+03:00Tervetuloa! Pikkupulloon jäikin varmaan just desin...Tervetuloa! Pikkupulloon jäikin varmaan just desin verran:) Oli muuten tällä ohjeella sata kertaa paremman makuista kuin ne kaupan valmiit fondue-harkot, ei varsinaisesti mikään yllätys..Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-73069883067146450092011-08-05T10:32:19.004+03:002011-08-05T10:32:19.004+03:00Ei vitsi tätä on pakko kyllä kokeilla itsekin. Saa...Ei vitsi tätä on pakko kyllä kokeilla itsekin. Saako tulla desimitan kanssa ovelle ruinaamaan kirsikkaviinaa, kun meillä ei taida muuten moista ainetta kulua?lillasyrranoreply@blogger.com