tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post2335334974766562669..comments2023-09-25T11:42:40.227+03:00Comments on Ahmija: Pekoniin käärityt porsaan sydämetUnknownnoreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-29658497120769781132013-12-08T18:39:21.182+02:002013-12-08T18:39:21.182+02:00Sydän "Stroganov" on myös erinomainen!Sydän "Stroganov" on myös erinomainen!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-45169445011978362962011-09-02T09:49:47.266+03:002011-09-02T09:49:47.266+03:00Aamen! Siis juuri tuo ajattelu että syödään koko e...Aamen! Siis juuri tuo ajattelu että syödään koko eläin tuntuu häipyneen- ihan käsittämätöntä että jotakin sisäfileetä pidetään suurena herkkuna, kun monissa muissa ruhonosissa on niin paljon enemmän makujakin! Kyllä se vaihtelu vaan virkistää!:)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-85871943171556662672011-09-01T23:32:57.163+03:002011-09-01T23:32:57.163+03:00Minä innostuin nyt kanssa näistä sydänasiosta, kun...Minä innostuin nyt kanssa näistä sydänasiosta, kun kerran Sauvajyvänenkin suosittelee. Pakko kokeilla. Minusta on aina hienoa, kun eläin kerran on kuollut, jotta se voidaan syödä, että siitä käytetään sitten kaikki mahdollinen ravinnoksi ja hyödyksi.Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-22663944586829339922011-08-30T20:44:51.503+03:002011-08-30T20:44:51.503+03:00Hirven sydän tosiaan on niin iso, että ajattelin p...Hirven sydän tosiaan on niin iso, että ajattelin pikkoa sen palasiksi, jonka sitten kääriä pekoniin. Esikoinen on hauska tapaus: pitänyt huolen siitä että miehen metsäkaverit tietävät millaisena herkkuna hän sydämiä pitää, ja niinpä meillä on aina paljon enemmän sydämiä kuin lintuja pakastimessa...sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-41129012245120352192011-08-30T20:22:28.887+03:002011-08-30T20:22:28.887+03:00Kyyhkyn sydän! (Voih, olisi ehkä kuitenkin pitänyt...Kyyhkyn sydän! (Voih, olisi ehkä kuitenkin pitänyt naida metsästäjä eikä oluen panijaa..) On kyllä totisesti rikkaus jos on jo lapsena opetettu monenlaisiin makuihin- hirvittää ajatellakin millainen aikuinen ruokailija olisi kasvanut pelkillä eineksillä syötetystä lapsukaisesta.<br />Hirven sydän mahtaakin olla jo niin valtava että sen täytteeksikin voisi änkeä pekonia- toivottavasti minäkin pääsisin joskus maistelemaan sitäkin!Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-51397750945866283672011-08-30T18:09:41.905+03:002011-08-30T18:09:41.905+03:00...ja sitten on sellaisia kuin minä, joka on melke......ja sitten on sellaisia kuin minä, joka on melkein vauvasta asti syönyt sydäntä, ja valmistanutkin sitä teinistä lähtien. Ja jonka esikoisen mielestä maailman parasta ruokaa on kyyhkyn sydän.<br /><br />Kiitos hyvästä vihjeestä, tätä pitää kokeilla syksyllä hirven sydämestäsauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-24789313768934230122011-08-30T07:19:46.240+03:002011-08-30T07:19:46.240+03:00On kyllä totisesti onnea ettei toiseksi puolikkaak...On kyllä totisesti onnea ettei toiseksi puolikkaaksi ole sattunut ketään nirsoilijaa, nälkään kuolisi! Puoliso tosin taitaisi arvostaa enempi jos keskittyisin välillä ihan "tavalliseen" kotiruokaan- pakko nimittäin tunnustaa, että olen elämässäni valmistanut liha-makaronilaatikkoa yhden ainoan(!) kerran (ja senkin kokkikoulussa), mutta sydäntä nyt jo kahdesti! :)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-64155963258721178142011-08-29T21:23:27.367+03:002011-08-29T21:23:27.367+03:00Ihailen sinua kyllä suuresti näistä rohkeuden osoi...Ihailen sinua kyllä suuresti näistä rohkeuden osoituksistasi:) Minun pitää vielä paaaaaljon tormakoitua, ennen kuin alan mitään sydäntä kokkailla. Ja puolisonakin sinulla taitaa olla ennakkoluuloton tapaus:))Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com