5.10.2012

Terve, ja kiitos kaloista.

No niin. Kuten piiitkästä ja piinaavasta hiljaiselosta on varmasti voinut tulkita, Ahmija sulkee nyt keittiönsä.

Alun perin opintovapaalle jäämisen aiheuttamaa ylimääräistä vapaa-aikaa täyttämään ja kokkiopintoja tukemaan perustettu blogi on siis tullut viimeiseen käyttöpäiväänsä. Lyhyestä resepti kaunis: blogin kautta maailmalle jaettu parivuotinen keittiössä oli kertakaikkisen hykerryttävän herkullista ja unohtumattoman antoisaa, mutta nyt on tullut sopiva aika hypätä uusiin vuoristoratoihin ja muiden kieputtimien pyöritettäväksi.

villivaaraimia, oman ryytimaan minttua, suklaafondantia ja vaniljajäätelöä. elämä on pala kakkua!

Suurkiitos siis kaikille* teille hurmaaville lukijoille, kommentoijille, kannustajille ja vertaistukijoille! Toivon valtavasti upeita elämyksiä itse kunkin keittiöelämään, toivottavasti vielä joskus tapaamme!




*Kuriositeettina itsellenikin dokumentoitakoon siis, että Ahmija ehti tavoittaa kuukausittain n. 5000 yksilöityä kävijää (ja tuplasti-triplasti sivun katseluita) niin karppaajien, ekohippien, olutharrastajien, sisäelinkokkailijoiden, muiden upeiden ruokabloggaajien, sukulaisten & ystävien ja ties kenenkä joukoista. Olen valtavan onnellinen saatuani sivistää myös hauskan joukon satunnaisia googlettajia, jotka päätyivät ahmimaan blogin antimia mm. seuraavista tärkeistä ruoka-aiheista: ”siikakondomi”, ”aikuisten joulukalenteri”, ”kivesten nielaisu”, ”olut silmäpussit”, ”orgasmi lautasella”! (Ihan vaan vinkiksi muille bloggaajille: ahmijan tapaan nimetyillä resepteillä ei tod. kalastella lisää kävijävirtaa!)