tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post8592093207274450286..comments2023-09-25T11:42:40.227+03:00Comments on Ahmija: Sian vatsaverkkoon kääritty lammasrulla karitsan koivestaUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-59026630962690575902011-11-24T15:49:47.693+02:002011-11-24T15:49:47.693+02:00Riikka: täytyy myöntää, että mahapaidan maku oli y...Riikka: täytyy myöntää, että mahapaidan maku oli yllättävän hyvä, mutta se raa-an verkon vähemmän viehkeä löyhkä jäi aivan liian hyvin mieleen ja heikensi ruokahalua vielä löyhkän keittiöstä hälvettyäkin.. Pitäis varmaan tehdä nämä outojen ruhonosien kokkailut jotkut tampoonit nenässä;)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-45740750535081035502011-11-22T23:16:32.499+02:002011-11-22T23:16:32.499+02:00Tuo vatsaverkko olisi kyllä sopinut hyvin Hallowee...Tuo vatsaverkko olisi kyllä sopinut hyvin Halloween-somisteeksi. Meksikossa jouduin syödä niin monesti ällötys-vatsalaukkua, että kaikki kerran vatsassa ollut jotenkin pistää epäilyttämään.Riikkahttps://www.blogger.com/profile/02814321277498636720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-109158607989757522011-11-20T19:06:00.145+02:002011-11-20T19:06:00.145+02:00Heh, kiitos kaikille kommenteista! :)
Tutustuin m...Heh, kiitos kaikille kommenteista! :)<br /><br />Tutustuin mahapaitaan raaka-aineena ekan kerran <a href="http://cebic.vuodatus.net/blog/3032909/alex-nurmen-opissa-kokkikoulu-espassa/" rel="nofollow"> Alex Nurmen johdattelemana Kokkikoulu Espassa</a>, josta kotiutuessani nappasin vatsaverkkoa kotituliaisiksi Chef Wotkinsilta (Helsingistä siis). En tosin ole edes kysynyt saisko sitä Jyväskylän Mestarin Herkusta, ehkä. (Olen kerran syönyt sitä rapeana, jotain naudanlihasettiä sisällään, eli kyllä siitä rapeaakin saa, ilmeisesti pannussa paistamalla..) <br /><br />Ja herranen aika, naudan/lampaan/hirvielukoiden lihaa kannattaa kyllä ehdottomasti syödä mediumiksi (eli vielä roseeksi) paistettuna, ihan sata kertaa parempaa kuin kypsänä! Erityisesti riista maistuu lähinnä vaan maksalle kypsäksi paistettuna, ja nautakin jotenkin tympeälle.. (Toki sitkeät ruhonosat pitää kypsentää ylikypsiksi.)<br /><br />Itsekin olin kotona pentuvuosina maistanut vain kypsäksi valmistettua lihaa, ja koin kyllä melkoisen herätyksen kun kasvissyöntivuosien jälkeen opettelin uudelleen lihan makuun mediumiksi paistettujen lihojen kanssa- nykyisin jopa vähän mediumia raaemmaksi paistetut pihvit maistuvat huomattavasti paremmin kuin kypsät! (Lihalämpömittaria kannattaa käyttää apuna ja muistaa antaa lihan vähän vetäytyä ennen sen kimppuun käymistä haarukoin ja veitsin..) Että paista Kotiäiti ihmeessä itsellesi ja sille miehenketaleelle vaan vierekkäin lautaselle kypsä ja medium pihvi ja käske maistella silmät suljettuna eroja;)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-9535880655491595292011-11-20T17:31:46.896+02:002011-11-20T17:31:46.896+02:00:D Ai kauhee, kun hyvä postaus taas!! Nauroin ääne...:D Ai kauhee, kun hyvä postaus taas!! Nauroin ääneen tätä lukiessani!! <br />Minusta oli todella hienot kuvat! Lihakin niin kauniin väristä!<br /><br />Meillä ei vain saa tehdä mitään vaaleanpunaista lihaa ruokapöytään, joten tuo verkko olis voinu toimia minulla paremmin, eli olisin paistanut lihat ylikypsiksi ja verkko olis kerinny vähän sulaa. Mutta tuo lihan kypsyys taas on niin makuasia. Itse en ole koskaan edes maistanut vaalean punaista lihaa?? Siinä on kyllä aukko sivistyksessä. Mutta kun tuo miehen ketale ei suostu syömään mitään muuta kuin ylikypsää...<br /><br />Mutta todella hieno postaus ja sai minut säästämään terassilla olevan puolikkaan vatsaverkon!! (sehän kuuluu joka äipän keittiöön :D ) Jonkinmoisen rullan teen siitä itsekkin!!Suvianne Lasanenhttps://www.blogger.com/profile/10003733847773026301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-4347496246784788402011-11-20T13:26:53.371+02:002011-11-20T13:26:53.371+02:00Tuosta vatsaverkosta tuli kuvien ja tekstin välity...Tuosta vatsaverkosta tuli kuvien ja tekstin välityksellä vähän huono olo. Huh. Melekonen paisti.Katrinsessahttps://www.blogger.com/profile/06412549602554543316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-19481644595209257952011-11-20T03:13:20.344+02:002011-11-20T03:13:20.344+02:00:-D Kiva, että muutkin välillä vähän "kokeile...:-D Kiva, että muutkin välillä vähän "kokeilee"Tuulihttps://www.blogger.com/profile/02665882859154376504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-39880780672951144362011-11-19T00:21:53.982+02:002011-11-19T00:21:53.982+02:00Sä oot tosiaan "irroitellut" !!!!
Nyt t...Sä oot tosiaan "irroitellut" !!!!<br /><br />Nyt tuli muuten oluenhimo, tästä sun (viihdyttävästä)jutusta...Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-51760528782466790922011-11-18T16:16:11.544+02:002011-11-18T16:16:11.544+02:00:) Minäkin olen erinäisinä pääsiäisinä paistia sii...:) Minäkin olen erinäisinä pääsiäisinä paistia siistiessäni siistinyt joskus enemmän joskus vähemmän, mutta en ihan näin irroitteluun asti kuten tällä kertaa päädyit tekemään. Hauska juttu.<br /> <br />Mistä ihmeestä olit sian vatsaverkon onnistunut haalimaan? Voiko siis vatsaverkostakin saada rapsakkaa ja maistuvaa?Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-32024356488929590482011-11-18T13:46:54.345+02:002011-11-18T13:46:54.345+02:00Upea tarina. Opetus lienee: melko montaa juttua vo...Upea tarina. Opetus lienee: melko montaa juttua voi kokeilla, mutta kaikkea ei ehkä kannata? :)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com