tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post7914714508003347579..comments2023-09-25T11:42:40.227+03:00Comments on Ahmija: Hollandaisekastike lohimedaljongeille & parsalle ja ”älä fileoi näin”-kalaliemiUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-60395977859576300422011-05-17T14:28:48.536+03:002011-05-17T14:28:48.536+03:00Joo luulen että pitää ruveta seuraamaan tarjouksis...Joo luulen että pitää ruveta seuraamaan tarjouksista milloin olisi mitä-tahansa-kokonaisia-kaloja hiukkasen edullisempaan hintaan harjoituskappaleiksi! Onneksi tilauksessa on lihamylly, luultavasti opettelen tekemään myös kalamurekkeita;)<br /><br />Minä olen oppinut että nämä nimenomaan olisivat niitä medaljonkeja, ja lohiperhosilla tarkoittettaisiin myös ihan samaa asiaa? Onkohan tästä sitten eri koulukuntia? Enkä näköjään ikinä opi puhumaan medaljonkeista vaan väännän aina sitkeästi sen geen sinne väliin :)<br /><br />Mainostinkin jo facebookin puolella: mainio paketti aiheesta kalan käsittely löytyi osoitteesta http://www.ahven.net/v2_tiedostot/2.pdfLiisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-92019234201782948492011-05-17T06:35:22.749+03:002011-05-17T06:35:22.749+03:00Tuohon malliin leikatut ei ole medaljonkeja, vaan ...Tuohon malliin leikatut ei ole medaljonkeja, vaan lohiperhosia.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-7027704876131651822011-05-16T23:54:48.740+03:002011-05-16T23:54:48.740+03:00Kyllä naurattaa :) Toinen file näyttää ihan hyvält...Kyllä naurattaa :) Toinen file näyttää ihan hyvältä mun silmään. Olen kanssa tätä fileointia harjoitellut viime aikoina. Aika nopeasti siitä hommasta pääsee jyvälle. Oppirahat joutuu tietysti maksamaan, kun menee jokunen kala riekaileiksi. Vaan enää en fileitä osta ja on mukavaa kun löytyy aina kalalientä pakkasesta.Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.com