tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post6641402078957854820..comments2023-09-25T11:42:40.227+03:00Comments on Ahmija: Tofu-kesäkurpitsavuokaUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-63144215917933490792011-04-07T09:42:04.194+03:002011-04-07T09:42:04.194+03:00Parmesania ei sitten kannata laittaa päällimmäisek...Parmesania ei sitten kannata laittaa päällimmäiseksi- riskinä on että sapuskaan tulee silloin myös yksi ei-niin-kivannäköinen hiilenmusta kerros.. (tai sitten olen vaan käyttänyt huonolaatuista juustoa)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-86944662971314253662011-04-06T16:05:56.174+03:002011-04-06T16:05:56.174+03:00Kerroksittaisesta sapuskasta, siitä vaan tulee kiv...Kerroksittaisesta sapuskasta, siitä vaan tulee kivannäköistä varsin usein.Hanna Takalahttps://www.blogger.com/profile/16674424809202575114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-47540890198846549442011-04-05T19:00:22.511+03:002011-04-05T19:00:22.511+03:00Pätevänkuuloista! Täytyy muistaa kokeilla.Pätevänkuuloista! Täytyy muistaa kokeilla.Annihttps://www.blogger.com/profile/03659695465784761468noreply@blogger.com