tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post4906656272960628114..comments2023-09-25T11:42:40.227+03:00Comments on Ahmija: Punajuuri-cheddar-crackersitUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-38869761803745844312011-12-02T12:51:30.384+02:002011-12-02T12:51:30.384+02:00Heh, olutkursseja oiskin kiva ruveta vetämään heti...Heh, olutkursseja oiskin kiva ruveta vetämään heti kun osaisi vähän enemmän- oluita on niin kauhian valtava valikoima, että tyylilajien oppimiminenkin tuntuu vievät kauheasti aikaa! (Itseasiassa mulla on viikon päästä kokkiopintoihin liittyvä tentti oluen valmistusmenetelmästä ym, jännittää vähän pääsenkö edes sitä läpi!)<br /><br />Jyväskylässä on muuten just perustettu yhden miehen yritys, jonka tavoitteena on järjestää sellaista helppotajuista olutkurssitusta "aloittelijoille". Ensimmäinen Talviolut- makukoulu järjestettiin tällä viikolla Old Brick's Inn-ravintolassa, ja jatkoa lienee tulossa- odottelen mielenkiinnolla mitä tuleman pitää! (Mika Silajärven firma: Oluton, nettisivuilta ei vielä löytynyt mittään..)<br /><br />Nuo nimet on kyllä kammottavia- vielä kun en ole koskaan opiskellut saksaa, muistan pulloista lähinnä etiketit: kiva aina pyytää puolisoa tuomaan töistä tullessaan jotain tiettyä olutta tyyliin "se pieni pullo missä on niitä savupiippuja joka on siinä keskihyllyllä..":DLiisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-85722767585602193932011-12-01T16:16:21.143+02:002011-12-01T16:16:21.143+02:00No niin! Nyt tiedän taas mitä ostaa. Ja helppoi no...No niin! Nyt tiedän taas mitä ostaa. Ja helppoi noi saksalaiset nimet :) Ootko muuten koskaan miettinyt, että alkaisit vetämään olutkursseja kiinnostuneille?Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-63924599043499523472011-11-29T09:45:30.273+02:002011-11-29T09:45:30.273+02:00Nanna: kerkiimisen kanssa tulee kyllä näin joulun ...Nanna: kerkiimisen kanssa tulee kyllä näin joulun alla ongelmia, mulla on niin korkea pino erilaisia kirjoja ja lehtiä "pitää kokeilla"-laputettuina että on varmaan seuraavaksi viideksi jouluksi hommaa:)<br /><br />Hiidenuhma: jes! Kokeile! Meinasin itsekin kokeilla näitten skarpinnusta jossain vaiheessa- olisikin erinomaista jos saisin sulta valmiin ohjeen;)<br /><br />Ankerias: omat suosikit tähän mennessä maistetuista on ehdottomasti Ayingerin Winter-Bock, Mikkellerin Santa's Little Helper ja N'Ice Chouffe. Jälkkärijuomana Lindemansin Cuvee Brut on mahtava myös vähemmän oluista nauttiville, ja joulupöydän oluena meillä on perinteisesti ollut jumalainen savuolut Aecht Schlenkerla Rauchbier Urbock (ei taatusti kirjoteta noin..). Oon ehdollistunut jo niin hyvin tuohon Urbockkiin jouluaattojuomana, että kaikki savuoluet maistuu suussa "joululta" vaikka niitä maistelis keskellä kesää:)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-5293338713546914472011-11-27T16:01:38.868+02:002011-11-27T16:01:38.868+02:00Ihania! Taidan kokeilla mantelijauho&psyllium-...Ihania! Taidan kokeilla mantelijauho&psyllium-yhdistelmällä.Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-22672984802596729762011-11-27T11:27:43.875+02:002011-11-27T11:27:43.875+02:00Nää on varmaan jänniä, kun näyttää ihan pipareilta...Nää on varmaan jänniä, kun näyttää ihan pipareilta, mutta ovatkin sitten suolaisia. Voivat olla aika hyvä yllätys vieraille. Mihin jouluoluisiin ootte muuten tykästyneet?Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-3109239303330751942011-11-26T23:12:50.265+02:002011-11-26T23:12:50.265+02:00Ja näitähän tehdään (jos keritään...) !!!Ja näitähän tehdään (jos keritään...) !!!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.com