tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post3148095960525410166..comments2023-09-25T11:42:40.227+03:00Comments on Ahmija: Sans Rival -kakkuUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-37937256815924654532012-03-15T21:02:05.909+02:002012-03-15T21:02:05.909+02:00Aina on hyvä syy tehdä/syödä kakkua!:)
Heh, ja tuo...Aina on hyvä syy tehdä/syödä kakkua!:)<br />Heh, ja tuo on kyllä niin totta, ettei kukaan koskaan myönnä syövänsä muuta kuin "ihan pikkasen"! <br />Tuo mantelimarenki oli kyllä sen verran hyvää, että sitä vois melkein tehdä ihan pikkuleiviksi ilman mitään kreemiä/ kakkua. Ja Svinhuvud-kakku houkuttelee kyllä myös- en usko että mitään voi varsinaisesti pahentaa pienellä kahvitilkalla! <br />Suurkiitos Rouva Raadelmalle! En oikeastaan edes tiedä blogin seuraajien määrää, taitaa riippua ihan päivästä (=juttujen tasosta);)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-9490392354206431432012-03-14T19:37:25.049+02:002012-03-14T19:37:25.049+02:00Tätä on kyllä ihan pakko kokeilla! Tuollainen kree...Tätä on kyllä ihan pakko kokeilla! Tuollainen kreemi marenkilevyn kanssa on taatusti hyvän makuinen.<br /><br />Jaoin sinulle, Ahmija, Liebster Blog -tunnustuksen omassa blogissani, vaikka en ollut varma, jääkö sinun blogisi seuraajien määrä alle 200:n. Ellei, niin "haittaakse"? Pidän niin paljon blogistasi!Rouva Raadelmahttp://www.rouvaraadelma.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-5313154807924496542012-03-12T20:55:23.682+02:002012-03-12T20:55:23.682+02:00Minulla on jonkun reseptivihkon välissä noin kaksk...Minulla on jonkun reseptivihkon välissä noin kakskyt vuotta sitten kirjoitettu Ellen Svinhuvud -kakun ohje, jonka toteutus on jäänyt vain haaveeksi. Olen pitänyt sitä liian monimutkaisena, mutta kiitos sinun, taidan kaivella sen esille ja vertailla tähän ohjeeseen. Ja ryhtyä tuumasta toimeen! Olet niin hienon kakun tehnyt ja stailannut kuvat kauniiksi, että on tosi houkuttelevan näköistä :)Päivi / Kokkeillaanhttps://www.blogger.com/profile/15830506492129381519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-15516004090151079062012-03-12T19:35:42.955+02:002012-03-12T19:35:42.955+02:00Onnittelut, toivottavasti oli kivat juhlat. Ainaka...Onnittelut, toivottavasti oli kivat juhlat. Ainakaan ei jäänyt tarjottavista kiinni.<br /><br />En ollut edes tiennyt, että Sans Rival tehdään marengista. Tätähän on pakko kokeilla.Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-9238875695213596772012-03-12T17:14:32.416+02:002012-03-12T17:14:32.416+02:00Ja minun reseptilistani sen kun kasvaa kasvamistaa...Ja minun reseptilistani sen kun kasvaa kasvamistaan. Lähden pääsiäislomille Suomeen ja vien äidille mukanani vinon pinon reseptejä, jotka on pakko saada toteutettua neliviikkoisen breikin aikana :> Tässä taas yksi niistä, vaikkei synttärijuhlia suuremmin olekaan tiedossa. Mutta suomalainen keksii aina syyn juhlia ja syödä kakkua, right? Minä ainakin :><br /><br />Kiitos nippelitiedoista, joita heitit sekaan; cashew-pähkinät filippiineiltä, kakun nimen merkitys jne. On aina kiva lukea reseptejä, joissa valotetaan hieman myös kyseisen herkun syntyperää, merkitystä tai taustoja. Vaikka vain muutamin sanoin tai lausein. Jos tämä kakku todella on vertaansa vailla, etsintä on syytä päättää tähän. Löysin maailman parhaan kakun :D <br /><br />Raportoin tuloksista ja vastaanotosta, kunhan teoria on pistetty käytäntöön! Siitä tulikin mieleeni hilpeyttä herättävä kommenttisi: "kyllä tämä hupenee jääkaapista huomattavasti nopeammin, vaikkei kerralla lohkaisisikaan kuin pikkuruisen palasen.." -> Kuka nyt kehtaisikaan myöntää ottaneensa enemmän kuin "pikkuruisen palasen?" ;) <br /><br />Nimim. Ravitsemustieteen opiskelija, joka on havainnut, että 100 % ihmisistä vähättelee syömistensä määrää ja annoskokojaan.maamahttps://www.blogger.com/profile/03518502297084501897noreply@blogger.com