tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post130865861136113553..comments2023-09-25T11:42:40.227+03:00Comments on Ahmija: Tilli-cashew-pestokeUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-3517352697731407592012-01-23T07:20:20.540+02:002012-01-23T07:20:20.540+02:00Kalan kanssa sopis varmasti- vielä jos sen juuston...Kalan kanssa sopis varmasti- vielä jos sen juuston laittaisi sekaan niin hommaa voisi käyttää "kuorrutteena" uunissa kypsennättettävässäkin fisussa. <br /><br />Ja Hiidenuhma: meillä kaikilla superhyvillä ihmisilläkin pitää kuitenkin olla pari pikkuista pahetta- omani ainakiin kallistuu sinne juustopaheen puolelle;)<br /><br />Maama: Satsi on tosiaan suuri, voi varmasti myös pakastaa! En siis ole kokeillut, mutta tuore tilli kestää sen verran hyvin pakastusta, ettei varmasti kärsi siitä tässäkään. Tällä samalla idealla valmistuu pestoke melkein mistä tahansa: ei muuta kun edullisimmat pähkinät ja edullisimmat yrtit tahnaksi ja makuelämyksiä ihmettelemään!Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-21783404011336079452012-01-22T01:57:51.214+02:002012-01-22T01:57:51.214+02:00Cashewpähkinät ja tilli yhdessä, hmm. Kuulostaa he...Cashewpähkinät ja tilli yhdessä, hmm. Kuulostaa herkulliselta ja arvaamattomalta yhdistelmältä :S Täytynee kokeilla. Nämä aineet pystyy just opiskelijaki vielä niukin naukin kustantamaan; ja riittäähän tuosta pitkään eteenpäin! Voi muuten varmaan pakastaakin?maamahttps://www.blogger.com/profile/03518502297084501897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-51969582592156274252012-01-20T15:17:17.016+02:002012-01-20T15:17:17.016+02:00Olen aina ollut vähän varovainen tillin suhteen, l...Olen aina ollut vähän varovainen tillin suhteen, lieneekö joku lapsuudeaikainen epämielyttävä (alitajuinen) makumuisto. Tillipesto tosin kuulostaa herkulliselta, joten kokeilen sitä ehdottomasti. Kuvittelisin sopivan myös kalan kanssa. (Onhan edes itse kalastettu kala ok, noin ekologisesti, onhan?)<br /><br />Ihana, kun valistat näistä eri ruoka-aineiden merkityksistä; ilmastosyöpöistä ja öljyistä. Niistä on mielenkiintoista saada tietoa, joka joskus auttaa muuttamaan kulutustottumuksia. Vaikka edes vähän. Snif, tuon juuston kanssa. Nyt en osaa kuvitella eläväni ilman juustoa, mutta ehkä tietoisuuden kasvaminen auttaa harkitsemaan edes vähän ostotilanteessa tai reseptiä suunnitellessa. Ehkä joskus kasvan niin hyväksi ihmiseksi, että teen vain hyviä tekoja ;)Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-72943532456439326092012-01-20T13:35:00.478+02:002012-01-20T13:35:00.478+02:00Ilmastosyöppö ei tosiaan pahenna makua! Itsekin ol...Ilmastosyöppö ei tosiaan pahenna makua! Itsekin olen diggaillut lujasti ihan pinjansiementen ja parmesanin kanssa tehtyä tillipestoa- ihan huippua esim. uusien perunoitten kanssa juhannuksen tietämillä! Ooh.. ja kesäruokaikävä sen kun pahenee:)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-73374379137100136372012-01-20T11:28:39.903+02:002012-01-20T11:28:39.903+02:00Tillipesto on ollut minulle myönteinen yllätys mak...Tillipesto on ollut minulle myönteinen yllätys makunsa puolesta. Tykkään kyllä tillistä, mutta pitkään epäröin sen laittamista pestoksi, kun ajattelin että tulee ihan kertakaikkiaan liian tillinen maku. Vaan ei, ihanaa se on! Olen kyllä laittanut ilmastosyöppöäkin mukaan :)Päivi / Kokkeillaanhttps://www.blogger.com/profile/15830506492129381519noreply@blogger.com