tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post1259800584601130466..comments2023-09-25T11:42:40.227+03:00Comments on Ahmija: Paholaisen hillo apache-chileistäUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-28171949078608886562013-08-13T15:31:02.261+03:002013-08-13T15:31:02.261+03:00Ihanalta kuulostaa, täytyy kokeilla kun mulla on i...Ihanalta kuulostaa, täytyy kokeilla kun mulla on itsellänikin muutama sata apache -chiliä kypsymäisillään parhaillaan.. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-91940404891263925332010-12-22T17:46:54.240+02:002010-12-22T17:46:54.240+02:00Joulun aikaan tulee muuten nopeita ja herkullisia ...Joulun aikaan tulee muuten nopeita ja herkullisia suolapaloja paholaisen hillosta:<br />leikkaa voitaikinalevyn neljään osaan, paina lasin pohjalla "kolo" jokaiseen taikinalevyyn, levittää koloon paholaisen hilloa, päälle vuohenjuustokiekko ja sen päälle vähän lisää hilloa ja pinjansiemeniä. Sitten vaan palaset uuniin 225 kunnes voitaikina näyttää valmiilta. Ihanaa!Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6113752953401561417.post-89842250248829020012010-12-22T13:15:46.639+02:002010-12-22T13:15:46.639+02:00Kiitos tästä ohjeesta. Tein tätä joululahjoiksi it...Kiitos tästä ohjeesta. Tein tätä joululahjoiksi itse kasvattamistani chileistä. On todella hyvää! Tätä tulee varmasti tehtyä myöhemminkin, vaikka omat chilit loppuivatkin jo:)Viljahttps://www.blogger.com/profile/04202925901195587542noreply@blogger.com