No niin. Kuten piiitkästä ja piinaavasta hiljaiselosta on
varmasti voinut tulkita, Ahmija sulkee nyt keittiönsä.
Alun perin opintovapaalle
jäämisen aiheuttamaa ylimääräistä vapaa-aikaa täyttämään ja kokkiopintoja
tukemaan perustettu blogi on siis tullut viimeiseen käyttöpäiväänsä. Lyhyestä resepti kaunis: blogin
kautta maailmalle jaettu parivuotinen keittiössä oli kertakaikkisen
hykerryttävän herkullista ja unohtumattoman antoisaa, mutta nyt on tullut sopiva aika
hypätä uusiin vuoristoratoihin ja muiden kieputtimien pyöritettäväksi.
villivaaraimia, oman ryytimaan minttua, suklaafondantia ja vaniljajäätelöä. elämä on pala kakkua! |
Suurkiitos siis kaikille* teille hurmaaville lukijoille,
kommentoijille, kannustajille ja vertaistukijoille! Toivon valtavasti upeita elämyksiä itse kunkin
keittiöelämään, toivottavasti vielä joskus tapaamme!
*Kuriositeettina itsellenikin dokumentoitakoon siis, että Ahmija ehti
tavoittaa kuukausittain n. 5000 yksilöityä kävijää (ja tuplasti-triplasti sivun
katseluita) niin karppaajien, ekohippien, olutharrastajien,
sisäelinkokkailijoiden, muiden upeiden ruokabloggaajien, sukulaisten &
ystävien ja ties kenenkä joukoista. Olen valtavan onnellinen saatuani sivistää
myös hauskan joukon satunnaisia googlettajia, jotka päätyivät ahmimaan blogin
antimia mm. seuraavista tärkeistä ruoka-aiheista: ”siikakondomi”, ”aikuisten
joulukalenteri”, ”kivesten nielaisu”, ”olut silmäpussit”, ”orgasmi lautasella”!
(Ihan vaan vinkiksi muille bloggaajille: ahmijan tapaan nimetyillä resepteillä
ei tod. kalastella lisää kävijävirtaa!)
No höh! Ois sun juttuja lukenut pitempäänkin.. Hyvää jatkoa!
VastaaPoistaKiitos lukuelämyksistä ja hyvää jatkoa!
VastaaPoistaVoi surku :( Kiitos kuitenkin kaikista ihastuttavista postauksista ja hyvää jatkoa!
VastaaPoistaAino
Ahmijaa tulee ikävä, blogillasi oli hyvä ote. Hyviä Jyväskylän blogeja on nyt yksi vähemmän.
VastaaPoistaIkävä tulee minullakin, oli ilo seurata blogiasi! Hyvää jatkoa tulevaisuuden kokkailuihin. :)
VastaaPoistaHarmi juttu meidäm muiden puolesta, mutta kaikkea hyvää sinulle uusiin kiemuroihin!
VastaaPoistaKiitos ihanasta blogista - kurjaa, kun se on tiensä päässä. Blogisi on ollut huikeaa luettavaa ja aina on tullut hyvä mieli.
VastaaPoistaKiitos vielä kerran ja kaikkea ihanaa sinulle elämässä!
No hitsiläinen. On ollut ilo seurata seikkailujasi ruuan ja oluiden parissa, mutta ymmärretään: aika aikaansa kutakin. Kaikkea parasta jatkoon, pakkohan sitä on ihmisen kuitenkin syödä, vaikkei bloggaisikaan. Ja nauttia olutta! :)
VastaaPoistaNo jopas nyt! Tervemenoa ja tervetuloa takaisinkin. :)
VastaaPoistaNo voi, poikkesin täällä usein, varsinkin olutreseptejä jos tarvitsin :). Toivottavasti kokkiopinnoista on tulevaisuudessa hyötyä muutenkin kuin kotikeittiössä. Hyvää jatkoa!
VastaaPoistaKiitosta täältäkin päin upeasta blogista! Ja hyvää jatkoa!
VastaaPoistaKiitos. Tää blogi oli yksi parhaista!
VastaaPoistaihanan jouluisa postaus! hyvää vuodenvaihdetta!
VastaaPoistaNammm! <3
VastaaPoista